SHOARMA24

SHOARMA24 Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 675 beoordelingen
28 sep 2020 om 11:35 Eerst keer heer bestelt . Echt super lekker zal zeker vaker bestellen
28 sep 2020 om 11:18 Lekkere eten so naar de bezorger die zo aardig was om te bellen toen die voor de deur stond
28 sep 2020 om 3:57 Vroeg om een durum zonder groente en kaas. Kreeg een dirum met extra groente en geen kaas. Maar goed meer dan een uur gewacht dus ga de bestelling niet nnig veranderen. Geaccepteerrd voor wat het is 2 hapjes en hup 12euronweggegooid
28 sep 2020 om 2:25 Jeeejtje zeg! Dit was echt NIET goed! Niet te eten ook. Voordat de coronacrisis begon bestelde ik hier regelmatig. De service was toen prima. Nu is het echt zeer slecht geworden. Het lijkt wel of jullie zelf “neppe” beoordelingen plaatsen. You lost me!
27 sep 2020 om 23:12 Heerlijk gegeten echt werkelijk de lekkerste hotwings!!!!! Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!!
27 sep 2020 om 12:54 Ruim 75 minuten gewacht op de bestelling, om vervolgens na lang wachten een slappe hap te krijgen. Niet voor herhaling vatbaar.
27 sep 2020 om 10:00 Slechte service, eten werd heel laat geleverd (na 2 uur) en ze waren niet bereikbaar. Deze mensen nemen zichzelf duidelijk niet serieus. Als je het niet aankan om goede service te bieden in de nacht, dan hoor je niet open te blijven stelletje debielen.
27 sep 2020 om 5:37 Ik heb meer dan 3 uur gewacht en nog steeds niks ontvangen. Ik bel en hoor alleen maar voicemail. Dit is super jammer
27 sep 2020 om 5:19 Na bijna 2 uur te hebben gewacht gebeld. Vertelde ze dat ze eraan kwamen. Alleen nooit komen opdagen. Hier bestel ik nooit meer. Nu nog me geld terug.
27 sep 2020 om 4:31 Eten wordt nietgeleverd, Wachten al ruim 3 uur...
26 sep 2020 om 14:29 Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger!!! Altijd lekker eten bij jullie!!
26 sep 2020 om 10:08 Duurdeblang maar was wel heel lekker