SHOARMA24

SHOARMA24 Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1205 beoordelingen
19 okt 2021 om 13:23 Lekkere kapsalon en eten was snel bezorgd
19 okt 2021 om 10:32 Excellent delivery. So fast and delicious, thanks.
19 okt 2021 om 9:51 Eten was koud geworden 4 sauzen besteld niet meegekregen jammer
19 okt 2021 om 5:44 Lekker en super snel bezorgd.
18 okt 2021 om 23:21 Best food in town thank you for working this late serving us food friendly staff
18 okt 2021 om 17:57 Never again from here! The delivery man calls me to a place outside the building to pick up (after 1.5hrs). When I said I ll put this in review, He makes threat "If u give bad review, I will come to your home". Complained to police and Thuisbezorgd.
18 okt 2021 om 5:10 Geen woorde, niet schappelijk2 uur op bestelling gewachtVervolgens loog de bezorger al was geweest, heb dat ik ontzettend dorst had, hij adviseerde mij water te drinken in plaats van ze excuses aan te bieden, kreeg koud eten en verkeerde blikjes
18 okt 2021 om 1:48 Prima maaltijd en snelle en vriendelijke bezorging Gr van P
17 okt 2021 om 23:51 Top bezorger, snelle service
17 okt 2021 om 21:37 Ze waren er snel alleen jammer dat ze een Groene Fernandez waren vergeten bij de bestelling
17 okt 2021 om 14:31 heel slecht eten kwam koud aan ik heb niet aangenomen telefoon hele tijd bezet ik wachte 2uur lang voor een pizza hele slechte service nooit meer bestel ik daar heb maar achteraf gewoon brood gegeten geen aanrader
17 okt 2021 om 13:03 Supersnel en lekker, Khalim de bezorger is een goede kerel